مقاله

  • خانه
  • پیاده روی، فاکتوری پررنگ در مسیر سلامتی و کاهش وزن
پیاده روی، فاکتوری پررنگ در مسیر سلامتی و کاهش وزن
پیاده روی

پیاده روی، فاکتوری پررنگ در مسیر سلامتی و کاهش وزن

پیاده روی، فعالیتی بسیار ساده و در عین حال موثر برای کاهش وزن است. این فعالیت ظاهراً بسیار ساده، بدون نیاز به تجهیزات خاصی، قابل انجام است که می‌تواند در هر سن و شرایطی انجام شود. در ادامه ی مطلب، به برخی از اهمیت‌های پیاده روی در کاهش وزن اشاره می‌کنم:

1. سوزاندن کالری:

پیاده روی، فعالیتیست که انرژی قابل ملاحظه ای مصرف می‌کند. جالب است بدانید با افزایش مسافت و سرعت پیاده روی، میزان کالری سوزانده شده نیز افزایش می‌یابد. بنابراین، پیاده روی منظم و فعال می‌تواند به کاهش وزن، کمک شایانی کند.

2. افزایش سوخت و ساز بدن :

پیاده روی منظم می‌تواند بعنوان فاکتور بالابرنده ی سطح فعالیت بدن، سبب افزایش سوخت و ساز بدن فرد شود. این بدان معناست که بدن شما بیشتری انرژی مصرف می‌کند و چربی‌های ذخیره شده را برای تأمین نیازهای انرژی خود استفاده می‌کند، که نهایتا، طی یک روند مستمر به کاهش وزن منجر می گردد.

3. افزایش سرعت متابولیسم:

پیاده روی منظم می‌تواند سرعت متابولیسم بدن را افزایش دهد. متابولیسم یعنی فرایندهای شیمیایی که در بدن برای متابولیسم غذا و تبدیل آن به انرژی انجام می‌شود. با افزایش سرعت متابولیسم، بدن شما، بیشتری انرژی مصرف می‌کند و این بدان معناست که احتمال کاهش وزن بیشتر نیز، افزایش می‌یابد.

وب سایت رسمی مهران زمانی علویجه | کارشناس تغدیه


4. کاهش استرس و افزایش ساعات خواب کافی:

پیاده روی منظم، می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب نیز کمک کند و کیفیت خواب را هم بهبود بخشد. استرس و اضطراب در این بین، می‌توانند عواملی باشند که موجبات افزایش وزن و مشکلات مربوط به آن را فراهم کنند. با کاهش استرس و بهبود خواب است که عملکرد سیستم غدد درون‌ریز و هورمون‌ها بهبود می‌یابد و این مورد است که می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.

از طرف دیگر، برای داشتن نتایج مطلوب در کاهش وزن، بهتر است پیاده روی را به همراه رژیم غذایی سالم و سایر فعالیت‌های ورزشی ترکیب کنید. همچنین نیاز است که در مورد وزن خود، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. همچنین، برای بهره‌وری بیشتر از پیاده روی در مسیر کاهش وزن، می‌توانید در صورت عدم مشکل از سوی پزشک خود، روزانه به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۶۰ دقیقه با سقف ۷ ساعت در هفته، تمرین پیاده روی را در برنامه خود قرار دهید و سعی کنید در طول روز فعالیت بدنی بیشتری داشته باشید.


جهت دریافت مشاوره ی تلفنی ،فرم درخواست مشاوره رو پر کنید